Inici Actualitat L’Estiu Jove proposa activitats lúdiques i formatives per als joves de 13...

L’Estiu Jove proposa activitats lúdiques i formatives per als joves de 13 a 29 anys de Taradell

0
COMPARTIR

El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana, en col·laboració amb els Ajuntaments de Balenyà, El Brull, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i l’EMD Sant Miquel de Balenyà, han impulsat una any més l’Estiu Jove. Aquest està conformat per un seguit d’activitats lúdiques, esportives i formatives adreçades a joves de 13 a 29 anys que es desenvolupem els mesos de juliol, agost i setembre.

En el cas de Taradell, s’iniciarà amb un monogràfic d’iniciació a la boxa al Centre cultural Costa i Font els dies 2, 9, 16 i 23 de juliol. També estan previstes activitats aqüàtiques (dies 1, 8, 15, 22 i 29 de juliol), i ciclisme indoor (dies 3, 10, 17, 24 i 31 de juliol) a l’EAS Taradell per a nois i noies de 13 a 16 anys. També es farà una activitat d’Humor amarillo als jardins del Centre cultural Costa i Font el 27 de juny i un taller de batuts i smoothies al Parc de les Olors (Can Just) el mateix dia. Les inscripcions es poden fer al Puntal i la majoria són gratuïtes.

Aquestes activitats s’han programat amb l’objectiu de treballar el temps de lleure de nois i noies des d’una perspectiva socioeducativa, fomentant la seva participació, mobilitat i la interacció. A la resta dels municipis de la Mancoumitat La Plana també hi ha altres ofertes lúdiques complementàries que podeu consultar aquí.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments