Inici Actualitat El taradellenc Jordi Forcada és tercer al Top-8 Intercomarcal de tennis taula

El taradellenc Jordi Forcada és tercer al Top-8 Intercomarcal de tennis taula

0
COMPARTIR

Aquest dissabte passat a la tarda es va celebrar a les instal·lacions de Les Pinediques el Top-8 Intercomarcal de tennis taula. En principi no hi havia de participar cap jugador del TT Mont-rodon, que exercien de club organitzador, però degut a una baixa a darrera hora del matí, i el primer reserva ja tenia plans, va ocupar la darrera plaça de joc el jugador taradellenc Jordi Forcada.

La competició va ser més igualada del que es preveia, i algunes sorpreses ja es van donar en els primers partits disputats. En Jordi va perdre el primer i va guanyar el segon contra pronòstic i el tercer molt ajustat. Amb aquests resultats ja es va posar entre els millors, i al final va acabar amb quatre victòries i tres derrotes. El que va fer que va acabar empatat amb en Biel Gimeno (Girbau Vic TT) però al guanyar-lo, aconseguia la tercera posició final. Aquesta és la millor posició personal i d’un jugador del TT Mont-rodon en un Top-8 TTI.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments