Inici Actualitat Jordi Povedano puja al podi a la quarta prova del campionat COTA...

Jordi Povedano puja al podi a la quarta prova del campionat COTA de trial en categoria sub-16

0
COMPARTIR

Nou podi del taradellenc Jordi Povedano aquest diumenge a la quarta prova del Campionat d’Osona de trial COTA. La prova es va disputar a Santa Creu de Jutglar. Povedano va ser tercer en la categoria sub-16, posició que li permet mantenir-se al capdavant de la general amb 15 punts d’avantatge respecte al segon classificat.

Povedano ha pujat al podi en les quatre proves disputades. Les dues primeres les va guanyar, mentre que a la tercera va ser segon. El campionat compta amb un total de vuit proves puntuables. La cinquena prova es disputarà d’aquí a dues setmanes a Moià.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments