Inici Actualitat Els socis del Club Parc d’Esports aproven la gestió en assemblea i...

Els socis del Club Parc d’Esports aproven la gestió en assemblea i la reparació de la piscina d’estiu

0
COMPARTIR

El Club Parc d’Esports de Taradell va aprovar en l’assemblea del passat 8 de juny el pressupost per al 2019, pas imprescindible perquè la junta directiva continués i que inclou la derrama per reparar la piscina d’estiu. Està previst que pugui obrir les portes a finals del mes de juny.

Recordem que l’Assemblea va venir precedida per una recollida de signatures per part d’un grup de socis que demanaven més informació de la gestió econòmica del club. Aquesta acció es va produir després de la primera assemblea ordinària de l’11 de maig quan s’havien d’aprovar els comptes del 2018 i el pressupost del 2019 i alguns socis presents van demanar informació més detallada. Segons el secretari de la junta directiva del Club Parc d’Esports, Pep Pla, “potser anàvem poc preparats i es va generar una situació de desconfiança”, però assegura que, per això, es va convocar una assemblea extraordinària pel 8 de juny per aclarir dubtes sobre els comptes i la gestió i es va dir que tota la informació es donaria i estava a disposició de qualsevol soci del club. Entremig, però, va sorgir pocs dies després de la primera assemblea la campanya de recollida de signatures.

Mentrestant, en l’Assemblea extraordinària del passat 8 de juny els comptes del 2018 es van aprovar, però amb molts vots d’abstenció. Davant d’això el president del club, Jordi Julià, va plantejar l’opció de dimitir si no hi havia prou suport, però al final no va produir-se. Pep Pla considera que els números presentats van mostrar que es fa una adequada gestió econòmica, tot i que reconeix que “potser hi va haver pocs vots a favor, però cap en contra” i que es van donar totes les explicacions, es va aclarir tot i en tot cas hi podia haver alguna decisió concreta no compartida del que s’havia realitzat. També es va aprovar el pressupost per al 2019 i explica que alguns socis van plantejar que potser era poc ambiciós i molt conservador. Pla reconeix que es podrien fer més iniciatives per tenir més ingressos, però que la junta directiva només està integrada per tres persones i això també limita la capacitat. Al mateix temps, reconeix que les seccions esportives estan poc representades a la junta i les eleccions per renovar-la no són fins al 2020.

Davant d’això va sorgir el tema del futur de l’equipament esportiu, una qüestió que es va apuntar molt en campanya electoral. Precisament, el club havia mantingut reunions amb les dues candidatures, però no s’havia plantejat res esperant que es concretés el nou ajuntament. Així, l’assemblea va decidir crear una comissió de treball amb representants de les diferents seccions del club (que s’està constituint aquests dies) perquè sigui l’interlocutor per parlar amb l’Ajuntament de Taradell sobre el futur de l’equipament esportiu. Recordem que encara queden deu anys perquè acabi la concessió administrativa que va fer l’Ajuntament per la gestió de l’equipament. A inicis del mes de juny ja es van produir reunions amb els nous representants del consistori taradellenc per posar les primeres bases. Es va quedar que primer el Club Parc d’Esports havia de definir quin era el seu plantejament i llavors es reunirien per explorar un model de gestió ben vist per les dues parts.

Segons fonts del Club, la idea seria renunciar a la concessió administrativa que té el Club i que acaba al 2029 i que passés a ser de titularitat municipal. Això permetria que l’Ajuntament es fes càrrec del manteniment i millora, però, asseguren, és una decisió que ha de prendre primer el soci.

Respecte a la reparació de la piscina, es va aportar el pressupost de l’empresa que va fer la piscina nova i ha anat fent el mateniment en els últims anys. Algun soci va demanar disposar més pressupostos, però dies més tard s’en va descartar algun altre per no conèixer l’empresa i des de la junta reconeixen que “vam decidir tirar pel dret per poder tenir piscina a punt” perquè calen uns recanvis per uns motors que depuren l’aigua i que solen trigar alguna setmana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments