Inici Actualitat 23 participants al taller de Taradell adreçat a dones ‘El poder de...

23 participants al taller de Taradell adreçat a dones ‘El poder de l’empatia’

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana, un any més, han portat a terme el taller adreçat a dones ‘Eines per viure en positiu’, aquesta vegada anomenat ‘El poder de l’empatia’.

Piti Capella ha dirigit, de nou, aquest espai durant sis sessions els dimecres d’1/4 de 3 a 3⁄4 de 5 al Centre Cultural Costa i Font fins a finals de maig. Aquest taller esdevé un espai segur, confidencial i respectuós, per obrir-se a experiències i complicitats, per sembrar i recollir, per cuidar i compartir, per escoltar i sentir. A cada edició el fil conductor és diferent i enguany ho han estat les eines de comunicació positiva com a base per a millorar la gestió de conflictes i emocions, la connexió amb les pròpies necessitats i sentiments, l’auto empatia i empatia, i l’expressió en situacions difícils.

Enguany hi han participat 23 dones. Algunes participaven d’aquest espai per primera vegada i en canvi altres ja venien de passades edicions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments