Inici Actualitat El taradellenc Albert Pujol obté el bronze en equips al Mundial de...

El taradellenc Albert Pujol obté el bronze en equips al Mundial de trail running disputat a Portugal

0
COMPARTIR
Foto: José Miguel Muñoz

El taradellenc Albert Pujol va aconseguir el bronze en equips al Mundial de trail running que es va disputar aquest dissabte a Portugal. Pujol va ser el quart millor representant de la selecció espanyola present a la prova, acabant en la posició 22. Va invertir 3 hores 52 minuts i 11 segons a completar els 44 quilòmetres de recorregut i 2.100 metres de desnivell positiu, en un traçat molt més curt que en edicions passades.

El triomf va ser pel britànic Jonathan Albon, que va fer un temps de 3 hores 35 minuts i 34 segons. La prova es disputava al localitat portuguesa de Miranda do Corvo amb la participació de 411 atletes que representaven 53 delegacions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments