Inici Actualitat Cristina Álvarez i Maurici Capdet, guanyadors de la 17a edició del Premi...

Cristina Álvarez i Maurici Capdet, guanyadors de la 17a edició del Premi Solstici

0
COMPARTIR
Els guanyadors adults, segon i quart per l'esquerra.

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font ha acollit aquest dissabte el lliurament de la 17a edició del Premi Literari Solstici de Taradell. Enguany, 133 treballs van optar als sis premis entre prosa i poesia, tant de les categories A i B. D’ells 48 van formar part de la categoria A (infantil), dels quals 25 de poesia i 23 de prosa. Pel que fa a la resta, 84 formaven part a la categoria B (adults), 52 treballs de prosa i 33 de poesia.

En la categoria A (infantil), el premi Jordi Capell va ser per a dos taradellencs. En poesia el va guanyar Arnau Casanovas, amb el text anomenat ‘Les emocions‘. Pel que fa en prosa, el jurat va atorgar el primer premi a Astrid Bernardo, amb l’obra ‘El secret‘ Els dos guanyadors van rebre com a premi un lot de llibres.

En la categoria B (adults), el Premi Solstici va tenir els següents guanyadors. A l’apartat de poesia va quedar en primer lloc Cristina Álvarez de Mollet del Vallès, amb l’obra titulada ‘Constel·lació dels cossos‘, i en prosa, el guanyador va ser Maurici Capdet de Barcelona gràcies a l’obra ‘El Miqui‘. Els dos guanyadors van ser recompensats amb un premi total de 400€. Els segons classificats van ser Raimon Aguiló de Reus, en poesia, amb l’obra ‘Tomb de ravals‘, i Monserrat Espellargues de Sabadell, en prosa, amb el text ‘Reinventar-se‘, guanyadors de 250 €.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i els membres del jurat liderat per Jesús Ramos, Xavier Capell, en representació de la família Capell i Pep Castanyer, representant d’Òmnium Cultural. L’entrega de premis l’ha conduït el periodista Marc Güell i ha comptat amb l’actuació musical a càrrec de Coloma Bertran i Quim Abramo duo. El jurat d’aquesta edició estava format per Carme Bayot i Puig, Rosa Codina i Costa, Montse Morcillo Vivet, Jesús Ramos i Santiago, Àlex Riera i González i Lluís Rovira i Masnou.

El Premi Solstici ha comptat un any més amb el suport de l’Ajuntament de Taradell, la Diputació de Barcelona, Òmnium Cultural, El Prat Verd, Auto Pla Vic, i el Restaurant El Nou Montseny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments