Inici Actualitat El CP Taradell celebra l’ascens a l’OK Lliga pels carrers de Taradell

El CP Taradell celebra l’ascens a l’OK Lliga pels carrers de Taradell

0
COMPARTIR

El CP Taradell va celebrar dissabte l’ascens a OK Lliga, aconseguit la setmana passada a la Corunya. Ho va fer amb una rua pels carrers de Taradell, que va creuar el poble per acabar a l’Ajuntament del poble. La rua va començar al Pavelló El Pujoló, on un centenar d’aficionats de diverses edats van rebre l’equip i el van acompanyar pel diferents carrers del poble, passant pel Carrer del Puigmal i creuant per davant de Can Costa i Font fins arribar a l’Ajuntament de Taradell. Durant el trajecte, els jugadors es van posar la samarreta commemorativa de l’ascens amb el lema “Som de OK Lliga” mentre ballaven al ritme de la música.

Una vegada van arribar a l’Ajuntament, l’equip va entrar dins de la sala de plens, que va quedar petita per la presència de molts aficionats que van voler acompanyar l’equip. Allà els esperava l’alcalde, Lluís Verdaguer, acompanyat d’alguns regidors i regidores. Lluís Verdaguer va voler felicitar a tot l’equip i va definir l’ascens com una fita històrica després de 42 anys de lluita i esforç. A més, va mostrar-se orgullós d’haver viscut l’ascens com  aalcalde del poble, va afegir emocionat. Tot seguit va entregar un premi a l’equip com a reconeixement per l’ascens i a continuació, va parlar el capità i la presidenta del club. Els dos van donar les gràcies a l’alcalde per la seva rebuda, a l’afició i a tot l’equip i van marcar-se com a fita aconseguir la permanència la pròxima temporada.

Al cap d’uns minuts, els jugadors i el cos tècnic van sortir al balcó per fer els parlaments. L’equip va donar les gràcies a tota la gent que s’aplegava davant de l’Ajuntament i van valorar molt positivament la fita assolida, recordant que sense l’afició i la pinya que han format dins l’equip no hauria estat possible ascendir a l’OK Lliga. Un cop finalitzats els discursos, van sortir a rebre de nou a l’afició per seguir celebrant l’ascens.

Així doncs, el CP Taradell se’n va de vacances amb els deures fets i, tal i com va dir uns dels jugadors de l’equip al balcó de l’Ajuntament, ha estat una temporada de somni que el pròxim any tindrà la recompensa de poder veure jugar els taradellencs contra els millors equips de l’OK Lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments