Inici Actualitat Dissabte 133 treballs opten al 17è Premi literari Solstici de Taradell

Dissabte 133 treballs opten al 17è Premi literari Solstici de Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Ajuntament Taradell

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà aquest dissabte a les 11 del matí l’acte de lliurament de la 17a edició del Premi literari Solstici de Taradell. En total opten als guardons 133 treballs en les categories de prosa i poesia.

D’aquests un total de 85 (52 en prosa i 33 en poesia) s’han presentat a la categoria d’adults, mentre que els 48 restants (25 en poesia i 23 en prosa) són per la categoria infantil Premi Jordi Capell. Els premiats rebran 400 euros en cada modalitat d’adults, mentre que els segons classificats, 250 euros. En la categoria infantil rebran un lot de llibres.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, dels membres del jurat encapçalats per Jesús Ramos, per Xavier Capell, en representació de la família Capell i Pep Castanyer, representant d’Òmnium Cultural. També hi haurà una petita actuació musical a càrrec de Coloma Bertran i Quim Abramo duo i al finalitzar es servirà un petit refrigeri.

El Premi Solstici compta amb el suport de l’Ajuntament de Taradell i la Diputació de Barcelona i la col·laboració d’Òmnium Cultural, El Prat Verd, Auto Pla Vic, i el Restaurant El Nou Montseny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments