Inici Actualitat Albert Pujol preparat per disputar aquest dissabte el Mundial de Trail 2019

Albert Pujol preparat per disputar aquest dissabte el Mundial de Trail 2019

0
COMPARTIR
Foto: Jorge Millaruelo

Aquest dissabte el taradellenc Albert Pujol disputarà el Campionat del Món de Trail 2019, a Miranda do Corvo (Portugal), amb la participació de 411 atletes que representaran 53 delegacions. Els atletes hauran de superar un trajecte de 44 quilòmetres de distància amb un desnivell positiu de 2.100 metres.

El taradellenc correrà en aquest mundial després de la victòria de l’any passat al V Campionat d’Espanya de Trail Running, a la zona de Cehegín (Múrcia). La cursa tenia un recorregut de 48,9 quilòmetres i 3.100 metres de desnivell positiu i donava el pas directe als guanyadors per competir al campionat d’aquest cap de setmana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments