Inici Actualitat Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient s’obsequiarà qui porti algun...

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient s’obsequiarà qui porti algun residu a la deixalleria

0
COMPARTIR

Aquest dimecres 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i, aquest any, la Mancomunitat La Plana organitza unes accions per celebrar-ho. Una d’elles és la campanya ‘Porta allò que et sobra’ que des d’aquest dilluns i fins el 15 de juny premiarà amb un obsequi a tots els usuaris que vagin a la deixalleria municipal de Taradell a portar algun tipus de residu especial (oli, pintures, piles, electrodomèstics, voluminosos, etc.).

Amb aquesta acció es vol donar importància a l’ús de la deixalleria per part de la ciutadania jaque els residus especials no es poden recollir amb els canals habituals com el porta a porta o els contenidors de carrer.

Paral·lament, el dijous 6 de juny tindrà lloc la xerrada ‘Estil de vida residus zero’ a càrrec d’Esther Peñarrubia a 2/4 de 9 del vespre a l’Espai Cultural de Balenyà. La xerrada donarà eines per reduir la generació de residus a la mínima expressió a nivell domèstic i explicarà com podem portar un estil de vida més sostenible generant el mínim de residus per tal de gaudir de beneficis com ara l’estalvi de diners i de temps.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments