Inici Actualitat Reconeixement als millors esportistes 2019 de Taradell

Reconeixement als millors esportistes 2019 de Taradell

0
COMPARTIR

La 11a edició de la Festa de l’Esport va reconèixer els millors esportistes de la temporada 2018-2019 en un dinar aquest diumenge amb unes 200 persones. Per primer cop es va fer al Centre cultural Costa i Font, on després de dinar es van reconèixer fins a 16 esportistes taradellencs i equips.

A nivell d’equips, es va reconèixer l’equip aleví infantil femení de la UD Taradell amb el premi a l’esforç, constància i valors després de dos anys preparant-se sense poder disputar partits de competició.

Equip aleví-infantil femení de la UD Taradell

També hi va haver guardó al millor equip classificat per a l’aleví B masculí del CP Taradell, que han disputat els campionats de Catalunya.

Equip aleví B del CP Taradell

I el tercer equip va ser el cadet femení del Club Voleibol Taradell, acabant cinquè a la lliga preferent i classificant-se per a les finals nacionals.

Equip cadet femení del Club Voleibol Taradell

També es va donar un guardó de reconeixement pels 35 anys del Torneig d’estiu F5 de Taradell, organitzat ara per la UD Taradell, i que va recollir el seu director, Joan Puig.

Joan Puig, director del Torneig F5 de Taradell

A nivell individual, Ferran Serra va recollir el premi a la millor trajectòria esportiva aleví masculí, per ser segon a la Copa catalana de trial en bicicleta aquest 2019 i 2018, entre d’altres.

El bicitrialer Ferran Serra

El premi a la millor trajectòria esportiva femenina infantil i superació personal va ser per Aida Peix, gimnasta del Club Gimnàstic Osona, i que ha estat tercera per equips al campionat de Catalunya i a la Lliga Iberdrola espanyola.

La gimnasta Aida Peix

Irene Serra va guanyar el premi a la millor trajectòrai esportiva femenina per ser segona el 2018 al Campionat de Catalunya promoció de raids hípics de 60 quilòmetres i al Campionat d’Espanya interautonomies per equips amb la selecció catalana. Va recollir el premi la seva companya Dària Serrarols.

El premi a la millor trajectòria esportiva masculí aleví va ser per Jordi Tulleuda, que en trial en bicicleta ha estat segon al Campionat de Catalunya, va segon a la Copa d’Espanya i el 2018 va ser campió de l’Espanya i de la Copa d’Espanya i va obtenir la medalla d’or al Mundial de Nacions per equips i campió del món en categoria aleví.

El bicitrialer Jordi Tulleuda

També en trial en bicicleta Guillem Oliver va recollir el premi al millor esportista masculí júnior per ser campió de Catalunya i d’Espanya de biketrial i subcampió europeu i i mundial.

El bicitrialer Guillem Oliver

El premi al millor esportista masculí aleví va ser per Arnau Lledó, que l’any passat va ser subcampió de Catalunya de motocròs i porta dos podis al campionat de Catalunya. Va recollir el premi el seu avi, Jaume Parés, ja que l’Arnau disputava una prova al campionat d’Espanya a Alcañiz.

L’avi de l’Arnau Lledó, Jaume Parès, recollint el guardó

També es van premiar tres trajectòries. La millor a nivell masculí juvenil va ser pel jugador d’hoquei patins del CP Manlleu, Oriol Ramírez, seleccionat per Espanya per disputar els World Roller Games i campió de Catalunya i d’Espanya júnior, entre d’altres.

El jugador d’hoquei patins, Oriol Ramírez

Mentre que a nivell femení aleví va ser per Dària Serrarols que va ser tercera de Catalunya en categoria aleví de raids hípics i primera al Campionat de Catalunya.

La genet de raids hípics, Dària Serrarols

Finalment, la millor trajectòria esportiva sènior va ser per Albert Presegué amb diversos podis en la modalitat Spartan Race i curses d’obstacles i un tercer lloc al Campionat d’Espanya en categoria 25-29 anys.

Albert Presegué

El premi a les millors classificacions i trajectòria esportiva va ser per Josep Maria Freixas, integrant de la secció de curses d’orientació del Centre Excursionista Taradell, per haver fet podi en 22 curses el 2018, entre elles el triomf a la Lliga Nord C1 o campió de la Copa catalana de curses d’orientació a peu categoria 21A.

Josep Maria Freixas

Millors esportistes absoluts

En categories absolutes, en l’apartat femení el guardó a millor esportista va ser per Meritxell Freixas per ser campiona de la Copa catalana de curses d’orientació a peu categoria 21A i haver guanyat la Lliga Nord C1 o el Trofeu internacional de Palència i amb 22 podis el 2018.

Meritxell Freixas, millor esportista femenina sènior

A nivell masculí, el guardó va ser Albert Pujol, campió d’Espanya 2019 de trail running i classificar-se pel mundial i guanyar diverses maratons de muntanya i participar amb la selecció catalana en diverses proves, algunes puntuables per la Copa del món.

Albert Pujol, millor esportista masculí sènior
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments