Inici Actualitat Molta participació a la cursa d’obstacles de la Festa de l’Esport de...

Molta participació a la cursa d’obstacles de la Festa de l’Esport de Taradell

0
COMPARTIR

Nova Festa de l’Esport de Taradell amb marcat protagonisme de la cursa d’obstacles al voltant del bosc del Pujoló i recorrent diferents espais com l’exterior del pavelló El Pujoló o la zona de la piscina del Club Parc d’Esports.

És una de les activitats més seguides en els últims anys, ja que hi participen nens i nenes de totes les edats durant tota la tarda. A més, aquest dissabte feia molta calor. Es van fer quatre categories en funció de les edats. Grans i petits van haver de superart proves de força, habilitat i superant forats amb aigua, bales de palla, carregar sacs, escalar blocs de palla, entre d’altres. Tots ells van ser premiats amb peces de fruita.

Podeu visualitzar algunes imatges de la cursa d’obstacles en la següent galeria de fotografies:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments