Inici Actualitat Dimarts 4 de juny comença una nova edició del Taradell Camina

Dimarts 4 de juny comença una nova edició del Taradell Camina

0
COMPARTIR

Iniciem mes de juny i torna una nova edició del Taradell Camina. Serà la vuitena edició. A partir d’aquest dimarts 4 de juny i fins a finals de juliol es podran fer caminades pels voltants de Taradell els dimarts i dijous a partir de 2/4 de 9 del vespre des de la Plaça de les Eres.

Les inscripcions es podran fer aquest dimarts just abans de la primera caminada. Estan organitzades per Som Dones, el Centre Excursionista Taradell i l’Ajuntament de Taradell. També torna el Taradell Passeja, que es farà els dimecres. Es tracta d’unes passejades per Taradell de mitja hora de durada a partir de les 8 del vespre i amb sortida des de La Plaça.

L’objectiu de la iniciativa és fomentar l’activitat física i els hàbits saludables entre la població taradellenca. L’activitat és gratuïta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments