Inici Actualitat El CP Taradell fa història i puja a l’OK Lliga

El CP Taradell fa història i puja a l’OK Lliga

0
COMPARTIR
FOTO: Manu Boutureira - RFEP

El CP Taradell va derrotar per 4 gols a 9 el Deportivo Liceo B aquest dissabte al vespre i es va convertir amb nou equip d’OK Lliga per primera vegada a la seva història. El partit es va seguir de ben a prop a través de la pantalla gegant que es va instal·lar al Pavelló El Pujoló, on un gran nombre de persones van respondre a la crida que va fer el club dies previs al partit per donar suport a l’equip des de Taradell.

L’inici del partit al Pavelló El Pujoló no va ser fàcil de seguir a causa d’alguns problemes de connexió d’internet. Moltes persones van seguir els primers minuts de joc a través dels seus dispositius mòbils, per no perdre’s cap acció del joc. Tot el contrari va ser el començament a la pista del Liceo B, quan al minut i mig de joc, els taradellencs van marcar el 0 a 1 per part de Dani Rodriguez, de falta directa. Després d’uns minuts de treva en el joc, el Liceo B va aconseguir empatar el partit a 1, amb la decepció dels aficionats aplegats a Taradell. Tot i aquest cop, el CP Taradell va saber refer-se i en els últims 10 minuts de joc va certificar l’ascens amb els gols d’Albert Benito, en tres ocasions, i Xevi Soler, col·locant l’1 a 5 a l’electrònic. A falta de 4 minuts pel final de la primera part, els gallecs van anotar el 2 a 5, marcador amb el qual s’arribaria al descans.

A la segona part, el CP Taradell va intentar calmar el joc per evitar qualsevol ensurt, però sense perdre el seu estil de joc. Els primers segons de la represa, el Taradell va marcar el 2 a 6 a través de Xevi Soler. I al cap de dos minuts van arribar dos gols més, primer va marcar el 3 a 6 l’equip local i de seguida va tornar anotar Xevi Soler el 3 a 7. Després d’aquest intercanvi de gols, el partit va baixar el ritme, tot i algunes ocasions dels dos equips. A falta d’un quart d’hora, Albert Benito va marcar el 3 a 8. L’equip de la Corunya no va baixar els braços i va tornar a marcar al cap de cinc minuts el 4 a 8. I finalment, el CP Taradell va anotar el 4 a 9 i definitiu per part de Marc Soler, a falta de 9 minuts. Una vegada l’àrbitre va xiular el final del partit, l’equip es va llençar a la pista per celebrar l’històric ascens a l’OK Lliga, després de quedar segons a l’OK Plata. Tot seguit, els jugadors es van posar una samarreta commemorativa amb el lema “Som de Ok Lliga”.

Mentrestant, al Pavelló de Taradell l’afició va celebrar l’ascens del seu equip amb càntics de “a OK Lliga, oe” o “Taradell, Taradell”, conscients del moment històric que estaven vivint amb l’ascens del seu equip. Tot seguit va sonar la cançó “We Are The Champions” i es va llançar confeti enmig d’una multitud d’abraçades i crits d’alegria. Una celebració merescuda després d’una temporada excel·lent del CP Taradell, que podrà gaudir la pròxima temporada del millor hoquei del país.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments