Inici Actualitat L’escola Les Pinediques guanya en categoria cicle inicial el concurs fotogràfic de...

L’escola Les Pinediques guanya en categoria cicle inicial el concurs fotogràfic de la UVic ‘La nostra foto de ciència’

0
COMPARTIR

L’escola Les Pinediques de Taradell ha guanyat en la categoria de cicle inicial la setena edició del concurs fotogràfic ‘La nostra foto de ciència’, impulsat pel departament de Didàctica de les Arts i les Ciències i el grup de recerca CODI (Coneixement i Didàctica) de la UVic-UCC. Ho ha fet amb una foto titulada ‘Mallerenga o pardal’, dels alumnes de primer de Primària.

La foto es vinculava al projecte de les caixes-niu que els alumnes de primer van iniciar a la primavera penjant cinc caixes-niu al pati de l’escola. Al llarg dels dies van poder comprovar si algun ocell hi feia el seu niu. Així va ser el cas de pardals i mallerengues carboneres que s’hi van instal·lar i van pondre ous, per contemplar com naixien els pollets. Tot el procés va ser fotografiat pels alumnes per fer un muntatge que ha guanyat el concurs de la UVic.

En aquesta edició del certamen s’hi ha presentat 227 fotografies de 43 centres educatius d’arreu del territori català. En total han estat 90 grups classe els que han competit en tres categories (cicle infantil, mitjà i superior) per plasmar en una sola fotografia l’activitat científica que duen a terme.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments