Inici Actualitat El CP Taradell instal·larà una pantalla gegant al Pavelló El Pujoló per...

El CP Taradell instal·larà una pantalla gegant al Pavelló El Pujoló per seguir el possible ascens a OK Lliga

0
COMPARTIR

Aquest dissabte al Pavelló El Pujoló es podrà seguir en directe el transcendental partit que el CP Taradell disputarà a la pista del Liceo B a les 8 del vespre. Els taradellencs depenen d’ells mateixos per assolir l’ascens a l’OK Lliga per primer cop a la seva història. Per aquest motiu, el club ha fet una crida a través de les xarxes per omplir el Pavelló per a tots aquells que no poden viatjar fins a La Corunya.

Aquestes són les possibilitats d’ascens del Taradell

1- En cas de victòria, assoliria directament l’ascens a l’OK Lliga.

2- En cas d’empat o derrota, caldria esperar una ensopegada dels màxims perseguidors.

En aquests moments, el CP Taradell ocupa la segona plaça, empatat amb el Corredor Mató Palafrugell amb 44 punts, un punt per sobre del HP Lleidanet Alpicat i CH Mataró i dos per sobre del CP Manlleu. El rival d’aquest dissabte del Taradell, el Liceo B, ocupa la desena posició amb 32 punts i no s’hi juga res. Cal recordar que l’equip taradellenc afronta el partit amb la màxima confiança després de la gran remuntada contra l’Arenys de Munt per 6 gols a 5. Tot el contrari del seu rival, que arriba després d’encaixar una dura derrota per 13 gols a 2 a la pista del CH Mataró.

Així doncs, no serà fins dissabte al vespre que coneixerem si el CP Taradell es converteix o no amb nou equip d’OK lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments