Inici Actualitat Taradell celebrarà aquest cap de setmana la 11a Festa de l’esport

Taradell celebrarà aquest cap de setmana la 11a Festa de l’esport

0
COMPARTIR

Cap de setmana esportiu a Taradell. Per onzè any consecutiu se celebrarà la Festa de l’Esport. Les propostes seran les habituals en els últims anys.

Dissabte a 2/4 de 5 de la tarda al bosc del Pujoló es farà la cursa d’obstacles per a totes les edats. Hi haurà quatre categories en funció de l’edat i les inscripcions es podran fer a partir d’una hora abans de l’inici. Els participants hauran de superar diferents obstacles amb la força i l’habilitat i es recomana portar roba vella.

El diumenge hi haurà dues propostes. A les 9 del matí es farà una ruta per descobrir el patrimoni modernista de Taradell amb sortida des de la Plaça. Mentre que a les dues del migdia es farà l’acte de lliurament dels premis als millors esportistes de l’any, amb un dinar al Centre cultural Costa i Font. El preu del dinar és de 12 euros per als adults i de 10 per als infants. Els tiquets es poden comprar a les oficines de l’Ajuntament, al cafè de can Costa i a l’EAS Taradell fins aquest dijous.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments