Inici Actualitat El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès ha fet la 11a edició...

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès ha fet la 11a edició de la caminada intergeneracional

0
COMPARTIR

Onzena edició de la caminada intergeneracional que fa cada any el Col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell. Aquest dimarts els alumnes de Primària, acompanyats d’avis i àvies, han portat a terme la iniciativa, que ha reunit unes 270 persones.

La caminada ha consistit en un recorregut circular per Taradell i els seus entorns, que ha portat els participants fins al Pla de Penedes on han esmorzat. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració del Centre Excursionista Taradell, Protecció Civil, l’Ajuntament de Taradell, el Forn Sant Sebastià i l’AMPA de l’escola. L’objectiu de la iniciativa és guadir de l’entorn de Taradell mentre alumnes i gent gran s’interrelacionen.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments