Inici Actualitat Taradell registra una participació final a les eleccions municipals i europees 2019...

Taradell registra una participació final a les eleccions municipals i europees 2019 del 75,23%

0
COMPARTIR

La participació final a Taradell amb motiu de les eleccions municipals i europees 2019 ha estat del 75,23%. Un total de 3.708 taradellencs i taradellenques han exercit el seu dret a vot, aquest diumenge 26 de maig. Aquesta dada suposa un augment de quasi 16 punts respecte a les últimes eleccions municipals celebrades el 2015 (59,39%) i 17 punts més respecte a les últimes europees l’any 2014 (58,13%). La participació, però, no ha superat el rècord que van suposar les eleccions espanyoles del 28 d’abril passat on el percentatge es va enfilar fins al 82,44%.

El percentatge de participació a les municipals i europees pot variar mínimament, ja que hi pot haver votants que només hagin emès el vot per les municipals o només per les europees. Ara hem agafat el nombre de votants total, no diferenciant si votat amb el sobre blanc, el sobre blau o tots dos.

Un cop tancat el col·legi electoral, ara començarà l’escrutini dels vots. Primer es farà l’escrutini de les eleccions europees, i un cop coneguts els resultats es procedirà a fer l’escrutini per saber qui serà l’alcalde o alcaldessa de Taradell per als propers quatre anys.

Tan aviat, com coneguem resultats us informarem. Primer informarem dels resultats de les europees i, més tard, de les municipals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments