Inici Actualitat Taradell registra una participació final a les eleccions municipals i europees 2019...

Taradell registra una participació final a les eleccions municipals i europees 2019 del 75,23%

0
COMPARTIR

La participació final a Taradell amb motiu de les eleccions municipals i europees 2019 ha estat del 75,23%. Un total de 3.708 taradellencs i taradellenques han exercit el seu dret a vot, aquest diumenge 26 de maig. Aquesta dada suposa un augment de quasi 16 punts respecte a les últimes eleccions municipals celebrades el 2015 (59,39%) i 17 punts més respecte a les últimes europees l’any 2014 (58,13%). La participació, però, no ha superat el rècord que van suposar les eleccions espanyoles del 28 d’abril passat on el percentatge es va enfilar fins al 82,44%.

El percentatge de participació a les municipals i europees pot variar mínimament, ja que hi pot haver votants que només hagin emès el vot per les municipals o només per les europees. Ara hem agafat el nombre de votants total, no diferenciant si votat amb el sobre blanc, el sobre blau o tots dos.

Un cop tancat el col·legi electoral, ara començarà l’escrutini dels vots. Primer es farà l’escrutini de les eleccions europees, i un cop coneguts els resultats es procedirà a fer l’escrutini per saber qui serà l’alcalde o alcaldessa de Taradell per als propers quatre anys.

Tan aviat, com coneguem resultats us informarem. Primer informarem dels resultats de les europees i, més tard, de les municipals.

COMPARTIR

Deixa un comentari

avatar
  Subscriu-te  
Notifica