Inici Actualitat La participació a les 7 de la tarda a Taradell per les...

La participació a les 7 de la tarda a Taradell per les eleccions municipals 2019 és del 67,13%

0
COMPARTIR

Penúltima actualització de la participació a Taradell per les eleccions municipals 2019. A les 7 de la tarda el percentatge de participació és del 67,13%, és a dir un total de 3.309 votants. Aquest registre suposa quasi 16 punts més que a les municipals del 2015, quan a les 7 de la tarda només arribava fins al 51,29%.

Falta menys d’una hora perquè es pugui votar, ja que a les 8 tanca el col·legi electoral. Llavors donarem la dada definitiva de participació, tot i que podria variar lleument si hi ha hagut votants que només han votat a les eleccions europees.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments