Inici Actualitat Obre el col·legi electoral a Taradell per votar a les eleccions municipals...

Obre el col·legi electoral a Taradell per votar a les eleccions municipals i europees 2019

0
COMPARTIR

Tot en ordre a Taradell. Des de les 9 del matí està obert el col·legi electoral, situat com és habitual a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font. Les meses electorals s’han constituït sense cap problema. Al final són 4.929 els taradellencs i taradellenques amb opció a vot. Ho poden fer fins a les 8 del vespre.

Recordem que hi ha l’opció de votar a dues convocatòries electorals. D’una banda, a les eleccions municipals on a Taradell hi opten dues candidatures: Junts per Taradell amb Santi Estragués d’alcaldable i ERC Taradell amb Mercè Cabanas d’alcaldable. El sobre per votar és el blanc.

El candidat de Junts per Taradell, Santi Estragués, ha estat el més matiner a votar i ho ha fet just a les 9 del matí.

Pel que fa a les europees, hi ha més de 30 paperetes corresponents a totes les candidatures que es presenten a nivell estatal. El sobre per votar és de color blau.

Com és habitual hi ha meses electorals a can Costa amb dues urnes una per a cada convocatòria electoral. La targeta censual rebuda a cada domicili indica on votar. En cas de no saber-ho hi ha uns mapes indicatius en funció de la zona del poble on es viu. També hi ha personal de l’Ajuntament disponible per ajudar a les persones que no sàpiguen a quina mesa han de votar.

Recordem que a les eleccions municipals del 2015 la participació a Taradell va ser del 59%, mentre que en les últimes europees el 2014 va arribar al 58%.

A 2/4 de 12 del matí, us detallarem les primeres dades de participació, comparades amb altres comicis fets a Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments