Inici Actualitat La UD Taradell tanca la lliga 2018-2019 en sisena posició perdent a...

La UD Taradell tanca la lliga 2018-2019 en sisena posició perdent a la Garriga

0

Sisena posició final pel Tercera Catalana de la UD Taradell a la lliga. Els taradellencs van tancar aquest dissabte a la tarda la competició jugant a La Garriga on han perdut per 4 a 2.

El partit s’ha decidit en l’últim quart d’hora, quan el Taradell ha vist com li capgiraven el resultat. El partit ha començat amb gol dels locals al minut 17, però el Taradell ha empatat a la mitja hora de joc amb gol d’Ignasi. La primera part ha acabat amb aquest empat a 1.

Al segon temps el Taradell s’ha posat per davant en el marcador. Oller ha posat l’1 a 2. Però a la part final el Taradell ha abaixat els braços i la Garriga ha capgirat el marcador. En l’últim quart d’hora han arribat tres gols locals, que han posat el definitiu 4 a 2.

Bona posició final al sisè lloc dels taradellencs, que han fet una competició quasi perfecte com a equip visitant, però han perdut molts punts a la Roureda.