Inici Actualitat Sergi Gutiérrez presenta el conte ‘El sol i la lluna’

Sergi Gutiérrez presenta el conte ‘El sol i la lluna’

0
COMPARTIR

El professor de l’Escola de Música de Taradell, Sergi Gutiérrez, ha presentat aquest dissabte al migdia el conte ‘El sol i la lluna’. Es tracta d’una publicació per a nens i nenes a partir de 5 anys, que compta amb il·lustracions de Subi.

La presentació es va fer a la sala infantil de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font on Gutiérrez ha explicat d’on va sorgir la idea. Tot va partir d’un concert de Santa Cecília celebrat a Taradelll on en quinze dies va haver d’improvisar un espectacle. D’allà va sorgir la idea de crear un conte que s’adaptés a diferents cançons. Fet el concert va sorgir l’oportunitat de transformar-lo en un conte infantil. “Sense els nens i nenes de Taradell i sense la necessitat de fer l’espectacle, no hagués sortit”, ha reconegut Gutiérrez, que ha presentat el conte mentre en Subi anava fent il·lustracions en directe.

El conte ‘El sol i la lluna’ compta amb 32 pàgines i ha estat editat per l’editorial Baula.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments