Inici Actualitat El CP Taradell aconsegueix una gran remuntada i si guanya a la...

El CP Taradell aconsegueix una gran remuntada i si guanya a la Corunya és equip d’OK Lliga

3

Els taradellencs han obtingut una victòria vital contra l’Arenys de Munt aquest dissabte després de remuntar quatre gols en contra i guanyar per 6 a 5. La victòria, juntament amb les punxades dels dos primers classificats, fa que el CP Taradell arribi a l’última jornada depenent d’ell mateix per ser equip d’OK Lliga. Si els taradellencs guanyen a la pista del Liceo B el cap de setmana vinent pujaran a la màxima categoria de l’hoquei patins.

El partit va començar amb un intercanvi de cops que va aprofitar l’equip visitant per anotar el 0-1 al minut 4. Tot seguit, el CP Taradell va intentar reaccionar, després d’un gran llançament que es va estavellar al pal. A falta de 8 minuts per arribar al descans, l’àrbitre va assenyalar penal a favor del Taradell, que va suposar l’empat a 1 per part de Daniel Rodriguez. Segons després, l’equip visitant va tornar a marcar per partida doble posant l’1 a 3 al marcador. I a falta de tres minuts, l’Arenys de munt va marcar de nou amb l’1 a 4, marcador amb el que s’arribaria al descans.

A la segona part, el Taradell va sortir amb la intenció de capgirar el marcador. La primera jugada del Taradell va estar a punt d’acabar dins de la xarxa després d’un bon contraatac que va aturar el porter rival. Tot i la bona arrencada dels taradellencs, l’equip visitant va anotar als quatre minuts de la represa l’1 a 5. Després del cinquè gol dels visitants, el Taradell va intentar reaccionar, però va fallar un penal que feia quasi impossible tenir opcions per guanyar el partit. Tot i això, l’equip es va saber refer i va començar el camí de la remuntada. Eduard Genís va anotar el 2 a 5 a falta d’un quart d’hora. Al cap de quatre minuts, aprofitant la superioritat numèrica per la targeta blava rebuda per part d’Hugo Laguna, Daniel Rodriguez va anotar el doblet i va posar el 3 a 5 a l’electrònic. Després d’una falta directa fallada de l’Arenys de munt, el Taradell va sortir al contraatac i Albert Benito va marcar el 4 a 5 a falta de 7 minuts pel final. A partir de llavors l’afició, que va omplir el Pavelló municipal El Pujoló, va creure amb la remuntada a crits de “Taradell, Taradell’. A falta de cinc minuts per acabar, Daniel Rodriguez va marcar el seu tercer gol i va col·locar l’empat a 5. I per finalitzar, gran recuperació de Xavier Soler que va marcar el 6 a 5 final per completar la remuntada quan faltaven només dos minuts.

El pròxim partit del CP Taradell serà dissabte a la pista del Deportivo Liceo B a les 20:00 hores. La jornada es celebrarà en horari unificat. El CP Taradell és segon amb 44 punts, els mateixos que el líder el Palafrugell. Els dos primers pugen directe a OK Lliga.