Inici Actualitat Junts per Taradell tanca campanya destacant que “hem presentat un gran equip,...

Junts per Taradell tanca campanya destacant que “hem presentat un gran equip, bones propostes i les hem sabut defensar”

0
COMPARTIR

Junts per Taradell va tancar la campanya electoral aquest dijous al vespre amb un acte distès als jardins de can Costa, amb música, parlaments i coca. El candidat Santi Estragués va aprofitar per fer un breu parlament on va donar les gràcies a tots els que s’han interessat i han seguit els actes que han organitzat.

Estragués va insistir en fer un acte de celebració, independentment de qui guanyi les eleccions municipals: “Per mi la victòria és tot el que hem fet fins ara. Ens sentim tranquils i orgullosos d’arribar diumenge amb la feina feta. De fer la feina que havíem de fer en aquesta campanya que era presentar un gran equip, presentar unes bones propostes i saber-les defensar”. Estragués també va mostrar-se orgullós per l’equip format per la candidatura destacant que “han estat dies de bogeria, dies on els nostres horaris s’han vist trastocats d’una manera que no us podeu imaginar, ensobrant paperetes a les 12 de la nit… que hem fet porta a porta, plantat cartells, hem quedat per plantejar propostes… i són dies que hem fet una gran família”.

El candidat de Junts per Taradell va reconèixer que potser havien començat una mica tard la precampanya, però va destacar que “hem sabut transmetre que som gent pencaire, que venim a treball, sabem on ens hem posat i sabem on anem, anem amb seriositat a gestionar el poble, no fer invents i fer el màxim de bé la feina” i va afegir que la il·lusió s’havia de combinar amb “seny, coneixement, criteri i valentia”. Finalment, va reconèixer la figura de l’exalcalde Josep Munmany, pel suport i l’ajuda donada, i la de l’alcalde Lluís Verdaguer pels seus anys dedicats a Taradell i per “no només ser generós i ensenyar-nos tot el que sabies, sinó també per afrontar una campanya com si tu també fossis alcaldable”. Estragués li va desitjar sort i un futur “dolç”, regalant-li una figura de xocolata amb el logotip de Junts per Taradell.

Lluís Verdaguer també dona les gràcies

L’acte havia començat amb un petit parlament de l’alcalde Lluís Verdaguer on va fer un petit repàs dels 16 anys a l’ajuntament, 12 d’ells com a alcalde. Entre d’altres, va donar números de la seva etapa destacant que a la carpeta d’alcalde hi tenia, per exemple, 59.059 fitxers en 10.799 carpetes, més de 20.000 fotos o havia enviat 10.616 mails i n’havia rebut més de 35.000, tenia 70 carpetes d’obres de mitjana o gran envergadura o una agenda mensual d’unes 150 reunions o tasques. Verdaguer va concloure que no hauria estat possible sense els vilants i, sobretot, sense tots els treballadors de l’Ajuntament a qui va citar un a un i als 15 regidors que l’havien acompanyat durant aquests anys. “Moltes gràcies a tota aquesta gent. Ells són els que en el dia a dia m’han fet una feina molt plàcida, són grans professionals i tenim uns grans treballadors a l’ajuntament”, va dir.

L’acte va comptar amb la intrepretació musical del professor de l’Escola de Música, Guillem Soler, i amb coca, llonganissa i cava per als assistents.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments