Inici Actualitat Participació del TT Mont-rodon al Torneig CreaTTIu a Torelló

Participació del TT Mont-rodon al Torneig CreaTTIu a Torelló

0
COMPARTIR

Dos jugadors del TT Mont-rodon van participar aquest dissabte passat a la segona edició del Torneig CreaTTIu que organitza el Tennis Taula Intercomarcal. La trobada es va fer a les instal·lacions del TT Torelló amb la participació de una vintena de jugadors dels diferents clubs participants a la Lliga TTI.

En aquesta edició el sorteig d’equips també es feia a sorteig, es van fer cinc grups de quatre jugadors, i es tractava d’anar eliminant jugadors de l’altre equip amb unes normes establertes anteriorment, i anar sumant punts en un termini de 15 minuts de joc. Jordi Forcada va quedar enquadrat amb un equip que també el van formar Èric Canosa (CTT Arbúcies), Quim Portet (TT Sant Vicenç-Borgonyà) i Cristóbal Velasco (TT Torelló), on van aconseguir la tercera posició final. L’altre representant del TT Mont-rodon era en Jaume Cunill que tenia de companys a Santi Oliva (TT Torelló), Josep Campderrós (CTT Arbúcies) i Quim Portet Jr (Vic TT) i va acabar en cinquena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments