Inici Actualitat La UD Taradell trenca la ratxa negativa i guanya al camp del...

La UD Taradell trenca la ratxa negativa i guanya al camp del Llorençà

0
COMPARTIR

L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell es va retrobar amb el triomf aquest dissabte a la tarda en el penúltim partit de lliga. Els taradellencs van guanyar per 1 a 2 al camp del Llorençà, després de tres derrotes consecutives.

Definitivament a l’equip li han anat millor els partits jugats com a visitant, on ha aconseguit més punts que com a local. Aquest dissabte els taradellencs van començar a construir el triomf amb un gol de Martí Pedrón al minut 11 de partit. Amb aquest avantatge es va arribar al descans.

A la segona part, el màxim golejador del grup 5è de Tercera Catalana, Marçal Sala, va fer el 0 a 2 al minut 56. La relaxació va fer que a l’últim minut de partit els locals fessin el definitiu 1 a 2. Victòria i tres punts que mantenen la UD Taradell en sisena posició a falta d’una jornada, que es jugarà al camp de la Garriga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments