Inici Actualitat L’equip cadet femení del Club Volei Taradell es classifica per les finals...

L’equip cadet femení del Club Volei Taradell es classifica per les finals nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

0
COMPARTIR
Equips aleví i cadet femení amb el guardó

L’equip cadet femení del Club Volei Taradell ha guanyat aquest dissabte el sector 2 de les fases territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Això significa que s’ha classificat per les finals territorials nacionals, que es disputaran el 8 de juny. Hi participaven com a representant de la comarca d’Osona després de la lligueta escolar comarcal que han disputat.

La final del sector 2 es disputava al pavelló Elisa Badia de Barberà del Vallès. Les joves integrants de l’equip taradellenc han superat a la final a l’equip Gorgs de Cerdanyola per 3 a 1. En aquesta fase també hi ha participat l’equip aleví femení que ha acabat en segona posició en perdre la final contra l’Igualada per 1 a 3. A l’equip aleví encara li queden dues jornades per acabar la lliga.

Mentrestant, l’equip cadet femení tanca la lliga federada amb un últim partit que es disputa aquest diumenge a les 4 de la tarda al Pavelló d’esports El Pujoló, que l’enfrontarà contra l’Alpicat. Paral·lelament, l’equip sènior mixte juga la setmana vinent a les 4 de la tarda l’últim partit de la temporada contra el Sabadell del grup C de la Lliga Màster.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments