Inici Actualitat Taradell rebrà fons europeus per instal·lar wifi pública gratuïta

Taradell rebrà fons europeus per instal·lar wifi pública gratuïta

1
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell és un dels 100 ens locals catalans que rebran diners d’Europa per instal·lar punts d’accés wifi públic i gratuït. Es tracta dels bonus WiFi4EU que estan dotats amb 15.000 euros perquè cada ajuntament beneficiat pugui instal·lar una xarxa wifi pública i gratuïta en espais públics com dependències municipals, biblioteques, museus, parcs, places i altres llocs d’interès. L’import cobreix els costos d’equipament i d’instal·lació de la xarxa i l’Ajuntament només ha de cobrir els costos de manteniment.

Les xarxes XiFi4EU seran gratuïtes, no inclouran publicitat i no recaptaran dades personals. Aquest dimecres la Comissió Europea va fer pública la llista d’ajuntaments que rebran l’ajut. A nivell d’Europa són 3.400 ajuntaments europeus.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert Molist i Mora
Albert Molist i Mora
17 maig 2019 8:04

Llàstima que s’anuncií just abans d’eleccions tant municipals com europees, però una molt bona notícia. I aprofito la ben entesa de la noticia per fer una queixa pública, ja que de moment de l’ajuntament no m’ha dit res tot i l’esmena creada demanant que es facin les gestions perquè ho treguin. S’ha de regular el tema aquest dels cables i caixes que les empreses de telefonia/internet estan col·locant pel poble, deixant a banda que són estèticament horribles, s’estan instal·lant caixes d’aquestes sense cap tipus de permís dels propietaris. Val a dir que només conec de 2 exemples concrets, però mirant… Llegeix més »