Inici Actualitat Junts per Taradell presenta les propostes del seu programa electoral aquest dissabte

Junts per Taradell presenta les propostes del seu programa electoral aquest dissabte

0
COMPARTIR

Junts per Taradell presentarà públicament aquest dissabte al vespre el programa electoral que porta per les eleccions municipals d’aquest 2019. L’acte tindrà lloc dissabte a les 8 del vespre a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font.

El cap de llista de Junts per Taradell, Santi Estragués, i el seu equip de candidatura exposaran els principals eixos i reptes que proposen afrontar en els propers quatre anys. A més també està previst emetre un missatge del l’exPresident Carles Puigdemont. L’acte està obert al públic.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments