Inici Actualitat ERC Taradell presenta els eixos del seu programa electoral aquest dijous

ERC Taradell presenta els eixos del seu programa electoral aquest dijous

0
COMPARTIR

ERC Taradell serà la primera candidatura que presentarà públicament el programa electoral que porta per les eleccions municipals d’aquest 2019. L’acte tindrà lloc aquest dijous a les 8 del vespre a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font.

Per explicar els grans eixos que proposa ERC Taradell per als propers quatre anys, comptaran amb la presència de tota la candidatura, liderada per Mercè Cabanas, i amb la intervenció de l’activista i actualment diputat per ERC al Parlament de Catalunya, Ruben Wagensberg. L’acte està obert al públic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments