Inici Actualitat ERC Taradell fa un acte electoral per escoltar les inquietuds de la...

ERC Taradell fa un acte electoral per escoltar les inquietuds de la gent gran

0
COMPARTIR

La candidata d’ERC Taradell, Mercè Cabanas, va fer aquest dilluns a la tarda un acte electoral dirigit a la gent gran. Al Centre cultural Costa i Font va oferir un berenar per parlar de les inquietuds de la gent gran.

Amb l’assistència d’una seixantena de persones van poder intercanviar impressions amb alguns dels membres de la llista d’ERC, Joan Canó, Lluís Rodríguez, Lídia Alonso i Pau Rosique. Al llarg de la trobada es van exposar preocupacions com la brutícia que presenten alguns espais públics per l’incivisme de qui no recull els excrements dels gossos o la poca accessibilitat de les voreres que fan difícil el pas a les persones amb mobilitat reduïda, amb cotxet o carro de la compra. També van mostrar interès per la futura ronda Montserrat o el desplaçament cap al centre del poble per part de la gent gran que viu a urbanitzacions i no disposa de vehicle propi. Segons ERC, van exposar que havien detectat aquestes problemàtiques i les havien contemplat en el seu programa electoral, que presentaran aquest dijous a les 8 del vespre al Centre cultural Costa i Font.

Després de les preguntes i el debat amb el públic, l’acte va acabar amb un berenar on es va poder parlar de forma més distesa amb la candidata, Mercè Cabanas, i amb la resta de membres de la llista d’Esquerra per les eleccions municipals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments