Inici Actualitat Aquest dimecres es fa el debat electoral amb els dos candidats a...

Aquest dimecres es fa el debat electoral amb els dos candidats a l’alcaldia de Taradell

3
COMPARTIR

El Centre cultural Costa i Font acollirà aquest dimecres a partir de les 8 del vespre l’únic debat electoral previst entre els dos candidats a l’alcaldia de Taradell. En un acte obert i organitzat i moderat per Ràdio Taradell, Santi Estragués (Junts per Taradell) i Mercè Cabanas (ERC Taradell) debatran i confrontaran projectes i propostes.

Serà un cara a cara on els dos candidats tindran l’oportunitat de seduir els votants, just abans de presentar els seus programes electorals. ERC Taradell té previst presentar el programa electoral aquest dijous al vespre, mentre que Junts per Taradell presentarà el seu programa el dissabte a la tarda.

COMPARTIR

3
Deixa un comentari

avatar
1 Fils de comentarirs
2 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
2 Autors
NeusRedacció Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Neus
Convidat
Neus

Cal aclariment de l’hora. A les 20 hores com dieu o a les 21 hores com surt a l’agenda d’activitats del mes de maig.