Inici Actualitat Aquest dimecres es fa el debat electoral amb els dos candidats a...

Aquest dimecres es fa el debat electoral amb els dos candidats a l’alcaldia de Taradell

3
COMPARTIR

El Centre cultural Costa i Font acollirà aquest dimecres a partir de les 8 del vespre l’únic debat electoral previst entre els dos candidats a l’alcaldia de Taradell. En un acte obert i organitzat i moderat per Ràdio Taradell, Santi Estragués (Junts per Taradell) i Mercè Cabanas (ERC Taradell) debatran i confrontaran projectes i propostes.

Serà un cara a cara on els dos candidats tindran l’oportunitat de seduir els votants, just abans de presentar els seus programes electorals. ERC Taradell té previst presentar el programa electoral aquest dijous al vespre, mentre que Junts per Taradell presentarà el seu programa el dissabte a la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Neus
Neus
14 maig 2019 16:57

Cal aclariment de l’hora. A les 20 hores com dieu o a les 21 hores com surt a l’agenda d’activitats del mes de maig.

Neus
Neus
15 maig 2019 11:56
Reply to  Redacció

Ok gràcies!!