Inici Actualitat El CP Taradell guanya a la pista del Vilafranca i s’aferra a...

El CP Taradell guanya a la pista del Vilafranca i s’aferra a les opcions d’ascens

0
COMPARTIR

Jornada rodona pel Club Patí Taradell a l’Ok Lliga Plata. Els taradellencs van guanyar dissabte a la pista del Vilafranca i es van aprofitar de les derrotes dels dos primers classificats, per acostar-se a l’ascens.

Pel que fa al partit, no va ser gens fàcil, ja que el Vilafranca va tenir moltes oportunitats. A l’inici recital de targetes blaves i faltes directes. La del Vilafranca, al minut 7, va suposar l’1 a 0 per als locals, mentre que l’anterior del Taradell es va estavellar al pal. A falta d’11 minuts nova falta directa a favor del CP Taradell i de nou la pilota anava al pal. L’empat va arribar un minut després mitjançant Marc Soler. A falta de cinc minuts els locals van disposar d’una falta directa que va anar a la creueta. I just dos minuts abans del descans va arribar l’1 a 2 amb gol de Marçal Casadevall.

A la segona part, la sentència es va començar a consolidar a falta de 14 minuts quan Dani Rodríguez va fer l’1 a 3. El quart i definitiu gol lva arribar a set minuts pel final amb gol d’Albert Benito. Triomf que va que el CP Taradell sumi 41 punts, en la quarta posició, a només dos del líder i a un del segon classificat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments