Inici Actualitat La UD Taradell es deixa remuntar dos gols i perd contra el...

La UD Taradell es deixa remuntar dos gols i perd contra el Folgueroles

0
COMPARTIR

El Tercera Catalana de la UD Taradell continua navegant en aquest final de temporada. Aquest dissabte a la tarda a la Roureda es va deixar remuntar un 2 a 0 i va acabar perdent contra el Folgueroles, un equip que lluita per eludir el descens.

A la primera meitat els taradellencs van dominar davant un Folgueroles que només va fer perill en un parell de xuts molt alts. El Taradell va marcar en dos minuts. Al 32 Marçal definia amb un xut molt ajustat que després de tocar al pal lateral entrava al fons de la xarxa. Dos minuts més tard en una bona internada d’Orriols per l’esquerra la seva centrada la rematava a gol Darwin. Amb 2 a 0 es va arribar al descans.

Però la segona part va ser totalment diferent. El Taradell molt relaxat perquè ja no s’hi juga res, va veure com al primer minut el Folgueroles reduia diferències amb el 2 a 1. I els visitants s’ho van creure i el Taradell no va saber reaccionar. Al 54 va arribar l’empat a 2 i al 60 el 2 a 3. Pràcticament tres xuts a porteria i tres gols visitants. Llavors el Taradell va intentar capgirar el marcador, però ja no va tenir la claredat ni tampoc la intensitat suficient per marcar.

A falta de dos jornades per tancar la lliga, el Taradell porta tres derrotes consecutives i podria baixar fins a la vuitena posició segons els resultats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments