Inici Actualitat Comiat dels regidors a l’Ajuntament de Taradell en l’últim ple del mandat...

Comiat dels regidors a l’Ajuntament de Taradell en l’últim ple del mandat 2015-2019

0
COMPARTIR

Aquest dijous a la nit es va celebrar a la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell l’últim ple del mandat 2015-2019. Això va suposar el comiat de tots aquells regidors i regidores que no concorreran a les eleccions municipals del proper 26 de maig, així com de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer. Per aquest motiu, al final de la sessió es van fer la foto de família.

Els regidors i regidores que segur no podran ser escollits són: Lluís Verdaguer, Jordi Baucells, Cristina Santamaria, Salvador Clot, Mercè Riera, Xavier Blancafort i Jacint Casadevall. També podria haver estat l’últim ple de Toni Morcillo, que ocupa el lloc 8 de la candidatura de Junts per Taradell, i de Joan Casassas, que ocupa el número 7, en funció dels resultats electorals que es donin el 26 de maig. Per això no es van acomiadar.

L’alcalde Lluís Verdaguer deixa l’Ajuntament després de 16 anys (4 de regidor i 12 d’alcalde) i va mostrar-se “orgullós de la feina feta”. Després d’agrair als treballadors, vilatans i exregidors, va afirmar que 12 anys era “el topall” que s’havia marcat, tot i que va reconèixer haver tingut temptacions de seguir. I va destacar que “he passat els meus millors anys laborals aquí. Ho tornaria a fer amb els ulls clucs. Quan et sents d’un poble, ser el seu màxim representant és el millor” i va afegir que “marxo sense cap penediment, tot i que segurament m’he equivocat” i “surto tan honrat com vaig entrar i tranquil per la feina”. Només es va retreure, emocionat, no haver pogut dedicar tant temps a la seva mare, que va morir fa uns mesos.

Salvador Clot, portaveu d’ERC, també va acomiadar-se emocionat i reconeixent que tenia “sentiments contraposats”. “Trist perquè deixo 12 anys a l’ajuntament, una cosa que m’ha apassionat, i alegre perquè són 12 anys de feina i content de la feina que hem fet”, va dir. També va tenir agraïments pels treballadors de l’Ajuntament, companys i excompanys, votants i família. Clot també va reconèixer que “els dos últims anys guanyen per majoria absoulta els 10 anteriors perquè quan et presentes per governar el teu poble és per fer polítiques. Aquests dos últims anys hem tingut molt bona entesa entre els tres grups, bons consensos que t’omplen i et fan feliç”.

Jacint Casadevall, portaveu de Solidaritat, també deixa el consistori després de dos mandats. “Hi ha hagut moments difícils i moments més fàcils” i va destacar que “el grup humà que s’ha creat en aquest Ajuntament és difícil que es trobi en altres ajuntaments”. Va agrair al personal i a la família i va finalitzar destacant que “he estat molt còmode perquè ho hem fet des d’una voluntat de servei. Des de l’honestedat i hem separat moltes posicions personals per millorar aquest poble”.

La resta de regidors també es van acomiadar. Jordi Baucells va dir que “hem estat pencant. És dur perquè ho has de combinar amb feina i família, però la satisfacció és molt més alta que l’esforç”. Mercè Riera va “desitjar sort i molta força als que encaren aquest nou repte. Perquè això és un voluntariat”. Cristina Santamaria es va mostrar “molt contenta de l’experiència i per la bona harmonia a l’ajuntament. Marxo molt contenta i satisfeta i de veure què pots fer pel poble”. Finalment, Xevi Blancafort va dir que “ha estat un plaer treballar amb vosaltres. Una experiència molt maca que recomanaria a tothom”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments