Inici Actualitat Cap de setmana sardanístic a Taradell

Cap de setmana sardanístic a Taradell

0
COMPARTIR

Aquest cap de setmana hi ha doble cita sardanística a Taradell. Diumenge al matí i diumenge a la tarda.

A partir de les 10 del matí tindrà lloc l’habitual Aplec al castell, organitzat per l’Agrupació sardanista Taradell. Serà la 16a edició d’aquesta iniciativa que té lloc al Castell d’en Boix i amb la participació de la Cobla Lluïsos. Els participants podran gaudir d’un bon esmorzar.

A la tarda al Pla de les Albes del barri de Mont-rodon tindrà lloc l’edició 65 de l’Aplec de la Sardana. Començarà a les 5 de la tarda i hi participarà la Cobla Lluïsos de Taradell. Durant l’aplec es farà sorteig de vi, cava, fuets, pernils i cabrit. Organitza l’Associació de veïns de Mont-rodon.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments