Inici Actualitat Junts per Taradell presenta per les municipals 2019 un equip de persones...

Junts per Taradell presenta per les municipals 2019 un equip de persones “que no ens espanta la feina i venim a potenciar Taradell”

0
COMPARTIR

Junts per Taradell va fer aquest dimecres a la tarda el primer acte oficial presentant la candidatura de persones que opta a guanyar les eleccions municipals del proper 26 de maig. El candidat de Junts per Taradell, Santi Estragués, va donar-se a conèixer, acompanyat de l’alcalde Lluís Verdaguer i de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, davant d’unes 200 persones a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font.

Primer de tot, va exposar breument qui és i va insistir en què el suport dels actuals regidors i reunir un bon equip van ser els dos aspectes que el van fer decidir per acceptar ser alcaldable. Santi Estragués va sintetitzar en dos motius per justificar la candidatura de Junts per Taradell: “La gent que som aquí no ens espanta la feina. Tenim molt clar on ens presentem. Venim a potenciar Taradell, servir, treballar, dinamitzar, ajudar i acompanyar tots els vilatans per tirar Taradell endavant”. I va afegir que “no som gent que ens agradi que ens solucionin les coses, al contrari si hi ha un problema al davant, agafem el toro per les banyes i el solucionem. Som gent que sap gestionar i donar resposta davant de qualsevol situació”.

A continuació, va presentar un per un els membres que conformen la candidatura de Junts per Taradell destacant la idea d’equip. Ho va fer dedicant-los una frase a cada un, elaborada per a l’ocasió tot i que a l’inici va fer pensar al públic que eren frases cèlebres d’un escriptor. De Xavier Solagran, número 13, va dir que “és la persona que s’adapta, que no veu mai cap problema… si s’ha de fer això es fa això, si s’ha de fer allò es fa allò… Hi ets sempre i és un gran mèrit”. De Xavier Caro, número 12, va destacar que és “la peça més jove d’aquest equip i la que ens aporta tota una sèrie d’idees increïbles, valors i energia”. D’Irene Morató, número 11, va dir que “ets com un riu amb una energia impressionant i endavant passi el que passi. I aquest positivisme i energia s’ha desprès durant aquests dies i seguirà sent-hi”.

Pilar Nualart, número 10, va referir-se’n com “una persona discreta, senzilla, que observes, mires… i dius saps això, s’ha de fer allò”. De Jordi Molist, número 9, va dir que “ets una persona que sempre somrius, aparentment no tens mai cap problema, amb optimisme tot es tira endavant… i amb aquesta senzillesa que les coses poden ser fàcils, és quan fas coses”. De Toni Morcillo, número 8, va destacar que “vols calma, empàtic al 100%, saps calmar, saps raonar, saps girar les coses perquè tot acabi a bon port i això és una qualitat difícil de tenir”. De Joan Casassas, número 7, va dir que “he buscat adjectius per descriure’t. Me’n falten. Simplement ets una persona que aporta molts valors, una de les quals una gran experiència a la vida i a l’ajuntament. I necessitem aquests dos tipus d’experiència”. De la Lídia Bueno, número 6, va destacar que “creus fermament en allò que fas, et desvius per allò que fas.. Ets una gran amant de la natura, dels animals i del medi ambient. Però ho vius. Qualsevol cosa que una persona ho sap viure, està clar que ho sabrà portar a terme”.

De la Dolors Martí, número 5, va destacar “la constància, la fermesa i el treball. Pencaire com no hi ha altra”. De la Sílvia Puntí, número 4, va dir que “ens aportes el punt d’improvisació, dius… perquè no això… perquè no ho discutim, doncs ho discutim tot i quan ho has discutit tot, dius ostres doncs t’ha agradat discutir-ho tot”. De l’Araceli Garcia, número 3, va destacar “fa falta gent com tu amb criteri i que lluiti pel benestar de les persones i de tot un poble”. Finalment, d’Eduard Morató, número 2, va reconèixer que “vas creure cegament i vas dir anem a totes, hem de fer un gran equip i hem complert. Ets una peça molt important per mi”.

A l’acte també hi va intervenir l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, que va fer referència al seu comiat destacant la importància d’haver tingut bons equips: “Vaig tenir la sort de fer bons equips de gent que van estar a les verdes i a les madures. Crec que potser el 50% del valor és de l’alcalde, però l’altre 50% sense un equip, un alcalde no se’n sortiria”. I va referir-se a Santi Estragués enumerant una llista de desitjos de com li agradaria que fos el proper alcalde. Entre d’altres va dir que “fos una persona implicada amb el poble i amb les seves entitats; optimista, alegre, lluitadora i per sobre de tot honrada” o que “tingúes al costat un grup de persones il·lusionades i una mà dreta potent, coneguda i de confiança”.

A la part final, l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, va destacar la transformació de Taradell en les últimes dècades dient que “no ha estat fruit de la casualitat. Simplement ha estat fruit de tenir projecte, equips i lideratge. Les tres coses juntes” i va agrair a la candidatura el pas endavant: “Avui ficar-se en el món de la política requereix un sobreesforç i molta capacitat de risc. Però el país necessita gent preparada, sòlida, positiva, generosa i que s’estimi les coses que té més a prop, començant per les persones”.

L’acte es va tancar amb la projecció d’un vídeo promocional de Junts per Taradell i el cant dels Segadors.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments