Inici Actualitat El FC Barcelona s’endú el títol a la 4a edició del Torneig...

El FC Barcelona s’endú el títol a la 4a edició del Torneig aleví de futbol TAR International Tournament

0
COMPARTIR

Ambient magnífic de futbol durant tot el cap de setmana al camp municipa de la Roureda de Taradell amb la 4a edició del Torneig aleví TAR International Tournament. El FC Barcelona es va adjudicar aquesta quarta edició, superant a la tanda de penals al Real Madrid després d’una final que havia acabat amb empat a zero gols.

Els blaugrana també havien superat als penals al RCD Espanyola a les semifinals. Mentre que el Real Madrid havia superat per 1 a 0 al Damm en el partit de semifinals. Amb aquest triomf el Barça té dos títols al TAR. Els altres dos els té l’Espanyol, que havia dominat les dues últimes edicions.

Durant tot el cap de setmana 36 equips van competir en tres seus diferents: Taradell, Santa Eugènia de Berga i Sant Miquel de Balenyà. Entre els equips participants l’aleví B de la UD Taradell, que va fer una molt bona competició davant d’equips de molt més nivell. Cal destacar que hi havia equips de tot Catalunya i també de l’estranger vinguts de país com França, Japó, Tailàndia i Finlàndia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments