Inici Actualitat El CP Taradell ensopega a casa contra el cuer i veu com...

El CP Taradell ensopega a casa contra el cuer i veu com l’ascens és quasi impossible

0
COMPARTIR

Ensopegada inesperada del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda davant del cuer de l’Ok Lliga Plata, el Sant Feliu de Codines. Els taradellencs van empatar a 2 i veuen com l’ascens s’allunya a només tres jornades per tancar la lliga.

El partit va començar bé, ja que als 10 minuts Dani Rodríguez va fer l’1 a 0. Però l’alegria va durar tan sols un minut, fins que els vistitants van aconseguir l’empat. Malgrat tot, a poc més de 5 minuts pel descans Xevi Soler va tornar a avançar el Taradell. Amb 2 a 1 es va arribar al descans.

El CP Taradell no va saber tancar el partit durant tota la segona meitat i es va acabar pagant. A dos minuts pel final Marçal Casadevall va veure la targeta blava i els visitants van aprofitar una falta directa per marcar l’empat a 2 definitiu. Un empat que deixa el CP Taradell en cinquena posició amb 38 punts, a quatre del segon classificat, el CP Manlleu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments