Inici Actualitat El Puntal acull un taller intergeneracional de dolços

El Puntal acull un taller intergeneracional de dolços

0
COMPARTIR

Com a resultat de la bona rebuda del taller intergeneracional de l’any passat entre infants del Centre Obert i la gent gran de l’Associació de Jubilats en què es van realitzar roses de Sant Jordi, enguany s’han tornat a unir per gaudir d’una proposta ben llaminera, un taller de dolços per Sant Jordi.

Un cop més, els dos col·lectius van compartir una tarda de diversió i complicitats amb la realització de trufes de xocolata i ulleres de pasta de full, el passat dimecres 24 d’abril al Centre Obert. Al taller hi van participar una vintena de persones, entre petits i grans, i va ser conduït per dues dones voluntàries de l’Associació que van oferir els seus coneixements culinaris per elaborar els dolços. El procés d’elaboració va permetre la interacció entre les dues generacions i els resultats de la feina feta van ser molt atractius.

La proposta d’aquest tipus d’experiències permet que joves i grans s’acostin, es coneguin, aprenguin mútuament i comparteixin espais d’oci i lleure on créixer conjuntament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments