Inici Actualitat S’estan fent les obres de millora a l’aparcament 1 d’Octubre

S’estan fent les obres de millora a l’aparcament 1 d’Octubre

1
COMPARTIR

Des de fa uns dies han començat les obres de millora i arranjament de l’aparcament 1 d’Octubre (antiga carpa). Aquests treballs consisteixen en asfaltar totalment tot l’espai. També s’estan fent els pendents per als desaigües pluvials als laterals de la zona d’aparcament.

L’arranjament també inclourà una millor distribució i senyalització dels aparcaments per als vehicels, per aprofitar millor l’espai. Al mateix temps es canviarà la distribució de la il·luminació i s’instal·larà tecnologia LED per millorar la sostenibilitat i l’eficiència energètica. Un dels elements que també s’arranjarà és la rampa d’accés des del Passeig Sant Genís, que incorporarà una escala per als vianants i es reduirà el pendent de la rampa perquè sigui més suau. Al mateix temps, en aquesta zona s’hi crearà una zona verda i de descans amb bancs.

Està previst canviar les baranes del passegi Sant Genís i Carretera de Montrodon per millorar la seguretat i s’ajardinarà el marge de la Carretera de Montrodon amb plantes aromàtiques. També es crearà una petita zona ajardinada a l’entrada de l’aparcament amb el carrer Francesc Camprodon.

Des d’aquest dimarts i fins al 9 de maig estarà prohibit aparcar-hi i passar-hi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert Molist i Mora
Albert Molist i Mora
2 maig 2019 16:33

Ja podríem fer eleccions cada any!