Inici Actualitat Primers resultats de participació a Taradell a les eleccions espanyoles 2019

Primers resultats de participació a Taradell a les eleccions espanyoles 2019

0
COMPARTIR

Us informem de les primeres dades de participació a Taradell en aquestes eleccions espanyoles 2019. A 2/4 de 12 del matí havia votat un 18,70% dels taradellencs amb dret a vot en aquests comicis. Es tracta d’un total de 915 taradellencs i taradellenques.

Si ho comparem amb les anteriors eleccions espanyoles (juny 2016), es tracta d’una participació molt més alta. En concret 4 punts més. En les eleccions del 2016 a aquesta hora havia votat el 14,42% i en les de desembre del 2015, el 14,82%.

De moment, podem dir que en les primeres hores de votació, molta tranquil·litat i sense cues. A nivell taradellenc, la candidata d’ERC a l’alcaldia de Taradell, Mercè Cabanas, ha votat cap a un quart de 10 del matí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments