Inici Actualitat La participació a Taradell a les eleccions espanyoles a les 6 de...

La participació a Taradell a les eleccions espanyoles a les 6 de la tarda ja supera el 70%

0
COMPARTIR

Nova actualització de xifres de participació a Taradell. A les 6 de la tarda a les eleccions espanyoles ha participat el 70,57% del cens de votants. Això significa que han passat per les urnes un total de 3.453 taradellencs i taradellenques. La participació elevada es manté de forma sostinguda i podria superar el rècord de participació que es va registrar el 2004 en unes eleccions espanyoles.

De moment, ja s’ha superat la participació final que van registrar les eleccions espanyoles de 2016 i 2015. Si comparem amb les últimes eleccions espanyoles, les de 2016, la participació està sent 23 punts més alta a les 6 de la tarda. Al juny del 2016 a les 6 de la tarda la participació era del 47,12% (2.252 persones).

Actualitzarem les dades a les 7 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments