Inici Actualitat La participació final a Taradell a les eleccions espanyoles 2019 ha arribat...

La participació final a Taradell a les eleccions espanyoles 2019 ha arribat fins al 82,44%

0
COMPARTIR

A Taradell la participació final que han registrat les eleccions espanyoles 2019 ha estat del 82,44% del cens de votants. En total, han exercit el seu dret a vot 4.034 taradellencs i taradellenques. Aquestes dades suposen un rècord de participació a Taradell en unes eleccions espanyoles. Fins aquest diumenge, la participació més alta s’havia registrat en els comicis del 2004 amb el 82,3%. La xifra ha quedat molt a tocar de les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017 que van tenir el 88% de participació.

Si fem la comparació respecte a les últimes eleccions espanyoles, celebrades al juny de 2016, no hi ha color. En aquella ocasió la participació va ser del 66,14% (3.163 votants), 17 punts menys que aquest diumenge.

La mobilització dels taradellencs i taradellenques ha estat constant durant tota la jornada electoral i només s’han registrat cues per votar al voltant de les 12 del migdia. Al llarg del dia no hi ha hagut cap incident per ressenyar.

Ara estem pendents dels resultats i tan aviat com els tinguem els publicarem.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments