Inici Actualitat La participació a les eleccions espanyoles 2019 a la una del migdia...

La participació a les eleccions espanyoles 2019 a la una del migdia a Taradell és de quasi el 37% del cens

0
COMPARTIR

Noves dades de participació de les eleccions espanyoles 2019 a la una del migdia. Just abans de dinar han votat a Taradell un total de 1.805 taradellencs i taradellenques. Això representa un 36,89% del cens electoral.

Respecte a les anteriors eleccions espanyoles, les de 2016, la participació se situa molt per sobre. En total 1.218 més que els últims comicis, que a la una del migdia registraven un 25,49% de participació (1.218 votants).

Cal destacar que cap a les 12 del migdia hi havia força afluència de votants i en alguna mesa llargues cues per poder votar. El candidat de Junts per Taradell a l’alcaldia, Santi Estragués, ha exercit el seu dret a vot poc abans d’un quart d’una del migdia.

Actualitzarem dades de participació a les 5 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments