Inici Actualitat Obert el col·legi electoral a Taradell per votar a les eleccions espanyoles...

Obert el col·legi electoral a Taradell per votar a les eleccions espanyoles 2019

0
COMPARTIR

A les 9 en punt del matí han obert les portes del col·legi electoral de Taradell, ubicat al Centre cultural Costa i Font. Un total de vuit meses estan a punt amb els taradellencs escollits perquè els 4.893 taradellencs que poden votar, ho facin.

Recordeu que s’han d’introduir dos sobres a les urnes. Un de blanc amb el vot per a candidatura per al Congrés dels Diputats i un de color crema on per al Senat on es pot votar fins a tres candidats individuals independentment de la seva candidatura. A primera hora ja hi havia una petita cua de taradellencs, els més matiners, per votar.

Hi ha temps per votar fins a les 8 del vespre. Recordem que a les eleccions del juny de 2016 la participació a Taradell va ser del 66,14%.

A 2/4 de 12 del matí, us detallarem les primeres dades de participació, comparades amb altres comicis fets a Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments