Inici Actualitat A falta d’una hora per poder votar a Taradell ha votat el...

A falta d’una hora per poder votar a Taradell ha votat el 77,83% a les eleccions espanyoles 2019

0
COMPARTIR

Última dada de participació abans del tancament del col·legi electoral. A Taradell a les 7 de la tarda ha votat el 77,83% del cens de votants a les eleccions espanyoles 2019. És a dir, un total de 3.784 taradellencs i taradellenques. Una participació que podria superar el rècord en unes eleccions espanyoles, registrat el 2004 i que va superar en aquell moment el 82%.

I estem molt a prop del rècord que va suposar la participació a les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017, on la participació es va enfilar fins al 88%. Respecte a les últimes eleccions espanyoles del 2016, la participació és 22,5 punts superior.

A les 8 quan es tanqui el període per poder votar us donarem les dades finals de participació a Taradell, abans d’afrontar l’escrutini final de resultats que podreu repassar a través d’aquesta web.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments