Inici Actualitat El CP Taradell perd a la pista del líder, l’Alpicat

El CP Taradell perd a la pista del líder, l’Alpicat

0
COMPARTIR

Derrota del Club Patí Taradell a la pista de l’Alpicat, líder de l’Ok Lliga Plata. Una derrota que el manté en la lluita per les posicions d’ascens a Ok Lliga, ja que els equips de davant també van punxar.

El Taradell va posar les coses difícils al líder, ja que a la mitja part s’hi va arribar amb 0 a 1 per als taradellencs. Als 10 minuts Xevi Soler va fer el gol. La segona part va començar molt més animada. Als sis minuts l’Alpicat va posar l’empat a 1. Però Albert Benito, dos minuts i mig després, va tornar a avançar els taradellencs.

La reacció local va arribar en els últims set minuts. Primer amb el 2 a 2. A falta de cinc minuts l’Alpicat es va avançar al marcador i ja en els últims dos minuts, quan el Taradell busacava l’empat, va arribar el definitiu 4 a 2.

El CP Taradell es manté en la quarta posició amb 37 punts, a dos del segon classificat quan queden quatre jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments